H A N D E N

Bij The Nail & Beauty Bar kun je terecht voor manicure, gellak, versteviging eigen nagels met rubberbase of versteviging eigen nagels met gel. Ook kun je kiezen voor kunstnagels. Je nagels worden dan verlengd en verstevigd met gel of polygel en vervolgens afgewerkt met een kleur naar keuze.

De meest gebruikte behandeling is gellak. Je eigen nagels worden gelakt met gellak die 3-4 weken houdt. Het voordeel van gellak is dat je het natuurlijk uitzien van je eigen nagels behoudt.

De BIAB behandeling is ook heel populair. Je eigen nagels worden verstevigd en verfraaid door een Builder In A Bottle en al dan niet afgewerkt met gellak. Zo kun je nog langer genieten van mooie nagels.
 
Wil je je handen eens goed laten verwennen, kies dan voor een peeling, handmasker en paraffinebad. Je handen krijgen na een peeling een voedend masker en worden gedompeld in een warm paraffinebad. Na het inwerken heb je heerlijk verzorgde, zachte handen.

 

V O E T E N

Ook voor je voeten kun je terecht bij The Nail & Beauty Bar. Een weldadige cosmetische Spa-pedicure al dan niet gecombineerd met gellak op de tenen. 
Hebben je voeten nood aan iets extra’s? Boek dan een paraffinebad voor intensief verzorgde en zachte voeten.