H U I D V E R B E T E R I N G

 

P R O D U C T E N 

The Nail & Beauty Bar werkt voornamelijk met de producten van ALPHA-H.

 

ALPHA-H is een meervoudig award-winning cosmeceutical merk voor vrouwen én mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en resultaat willen zien. De speciaal ontwikkelde producten bevatten een uitgebalanceerde en geconcentreerde mix van bewezen werkzame ingrediënten. De afgelopen 25 jaar heeft ALPHA-H diepgaand onderzoek gedaan naar de wat de essentiële (combinaties van) voedingsstoffen zijn die de huid nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De producten zijn erop gericht de huid uit 'haar comfortzone' te halen, zodat zij wordt geactiveerd, gestimuleerd en aan het werk gaat en er daadwerkelijk een proces in gang wordt gezet dat leidt tot zichtbare verbetering van kwaliteit, teint en structuur. De producten beïnvloeden de huideigen PH-waarde, waardoor de activiteit in de diepere huidlagen toeneemt, precies daar waar nieuwe, frisse huidcellen en collageenvezels worden aangemaakt. Alle huidcondities kunnen worden aangepakt bij The Nail & Beauty Bar.

 

 

A P P A R A T U U R 

Om de huidverbetering te bevorderen en om een instant resultaat te krijgen maak ik gebruik van verschillende apparatuur. Vele producten worden ingewerkt met een hoogfrequent apparaat. Door het toepassing van stroomgolven wordt de bloedsomloop verhoogd, de stofwisseling verbetert waardoor de huid beter ademt en zo ook de effectieve ingrediënten beter opneemt.

 

P E E L S 

Alpha-H heeft ook een peelinglijn. De zogenoemde chemische peelings bevatten de juiste combinatie van de lage PH-waarde en de desbetreffende zuren om zo hyperpigmentatie, rimpeltjes, acne en/of vlekken aan te pakken.

 

M I C R O N E E D L I N G 

Voor microneedling behandelingen al dan niet gecombineerd met peelings kun je ook terecht bij The Nail & Beauty Bar.

Speciale serumcocktails van het Spaanse merk BCN, persoonlijk aangepast aan de huid, worden door middel van de mesopen ingebracht in de huid.

 

D E R M A P L A N I N G

Dermaplaning, de behandeling waarbij dode huidcellen en vellushaartjes worden verwijderd door middel van een speciaal chirurgisch mesje. Ook te boeken bij The Nail & Beauty Bar.

O N T S P A N N I N G

 

Uiteraard zorgt The Nail & Beauty Bar voor de nodige ontspanning tijdens de behandelingen. Bij iedere behandeling, buiten de peelings en de microneedlingbehandelingen, worden weldadige massages toegepast om heerlijk te kunnen ontspannen en even te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek.