G E L A A T

The Nail & Beauty Bar werkt met het Duits gerenommeerde merk Dr. Belter dat al 40 jaar bestaat. Dr. Belter heeft maar liefst 11 productlijnen. De Bio-Classica is hun hoofdlijn die inzetbaar is bij de meeste huidtypes.

Natuurlijke, huidvriendelijke huidverzorging die zorgvuldig is samengesteld door middel van hun Greentec concept. Dit concept combineert organische werkstoffen met een hoog niveau van innovatieve, promedicinale actieve ingrediënten waardoor je zichtbaar resultaat krijgt.

De producten van Dr. Belter zijn vrij van minerale en siliconen olie, palm olie, parabenen en PEG (poly ethylene glycol). 

Door de samenstelling en ingrediënten zijn de producten van Dr. Belter ook zeer geschikt voor veganisten.

 

 

Naast Dr. Belter werk ik ook met het Nederlandse merk Salonnepro. Salonnepro is actief gespecialiseerd in huidverbetering voor iedereen, met name anti-aging, pigmentstoornissen en acné. De producten worden ontwikkeld in samenwerking met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken in plaats van tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Ook de producten van SalonnePro zijn dierproefvrij, vrij van siliconen, sulfaten, microplastics en phthalaten en vrij van hoofdallergenen uit parfum. Tevens zijn de producten vegan.

Ik maak gebruik van verschillende apparatuur speciaal ter verbetering van de huid. Zo begin ik bij iedere nieuwe klant met een huidanalyse met de Skinsys, een geavanceerd apparaat wat door middel van een speciale lens en verschillende belichtingen de huid analyseert. Zo kan ik de meest geschikte producten voor je huid gebruiken tijdens de behandeling en het beste advies geven voor producten om thuis te gebruiken. Je profiel wordt opgeslagen om de voortgang bij te houden.

 

Tevens werk ik met een hoogfrequent apparaat (iontoforese). Door middel van speciale golven worden werkstoffen veel dieper de huid ingebracht.

 

Het paradepaardje van The Nail & Beauty Bar is de microneedling behandeling. Bij deze behandeling werk ik met een speciale pen met minuscule naaldjes die pijnloos in de huid dringen om zo de huid aan te zetten tot nieuwe aanmaak van collageen en elastine. Dit proces neemt namelijk af bij het ouder worden en door deze behandeling toe te passen wordt dit weer gestimuleerd en verbeterd. Gecombineerd met speciale serums krijg je een optimaal resultaat. Microneedling is voor vele doeleinden inzetbaar. Tegen rimpels en fijne lijntjes, littekens, hyperpigmentatie, grove poriën, verslapte huid, maar ook acné.

In combinatie met fruitzuurbehandelingen krijg je prachtige resultaten.