G E L A A T

The Nail & Beauty Bar werkt met het Duits gerenommeerde merk Dr. Belter dat al 40 jaar bestaat. Dr. Belter heeft maar liefst 11 productlijnen. De Bio-Classica is hun hoofdlijn die inzetbaar is bij de meeste huidtypes.

Natuurlijke, huidvriendelijke huidverzorging die zorgvuldig is samengesteld door middel van hun Greentec concept. Dit concept combineert organische werkstoffen met een hoog niveau van innovatieve, promedicinale actieve ingrediënten waardoor je zichtbaar resultaat krijgt.

De producten van Dr. Belter zijn vrij van minerale en siliconen olie, palm olie, parabenen en PEG (poly ethylene glycol). 

Door de samenstelling en ingrediënten zijn de producten van Dr. Belter ook zeer geschikt voor veganisten.

 

Ik mag met trots vermelden dat The Nail & Beauty Bar de titel “Product Expert Salon” draagt. Dit houdt in dat ik alle opleidingen gevolgd heb van Dr. Belter en beschik over de nodige expertise betreffende de producten.

Ik maak gebruik van verschillende apparatuur speciaal ter verbetering van de huid. Zo begin ik bij iedere nieuwe klant met een huidanalyse met de Skinsys, een geavanceerd apparaat wat door middel van een speciale lens en verschillende belichtingen de huid analyseert. Zo kan ik de meest geschikte producten voor je huid gebruiken tijdens de behandeling en het beste advies geven voor producten om thuis te gebruiken. Je profiel wordt opgeslagen om de voortgang bij te houden.

 

Tevens werk ik met een hoogfrequent apparaat (iontoforese). Door middel van speciale golven worden werkstoffen veel dieper de huid ingebracht.

 

Het paradepaardje van The Nail & Beauty Bar is de microneedling behandeling. Bij deze behandeling werk ik met een speciale pen met minuscule naaldjes die pijnloos in de huid dringen om zo de huid aan te zetten tot nieuwe aanmaak van collageen en elastine. Dit proces neemt namelijk af bij het ouder worden en door deze behandeling toe te passen wordt dit weer gestimuleerd en verbeterd. Gecombineerd met speciale serums krijg je een optimaal resultaat. Microneedling is voor vele doeleinden inzetbaar. Tegen rimpels, littekens, hyperpigmentatie maar ook acné.

In combinatie met fruitzuurbehandelingen krijg je prachtige resultaten. In overleg wordt vooraf besproken welke behandeling het meest geschikt is.