G E L A A T

 

The Nail & Beauty Bar mag zich met trots een ANESI LAB instituut noemen.


Dit houdt in dat ik met de cosmeceuticals van ANESI LAB werk. Dat zijn huidverzorgende producten die veel meer doen dan het huidoppervlak verzorgen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om dieper in de huid te dringen.


ANESI kent verschillende lijnen waarvan de producten ontwikkeld werden om specifieke problemen aan te pakken en doelgericht te werken op niet alleen de symptomen van huidveroudering maar ook om de oorzaak aan te pakken. ANESI selecteerde hiervoor biotechnologische ingrediënten die diep in de huid kunnen penetreren om zo de huid van binnenuit de juiste ondersteuning te geven. 

Het resultaat is een gezonde, jeugdige uitstraling die behouden kan worden, ongeacht de leeftijd.


Daarbij zorg ik ook dat mijn klanten zich helemaal kunnen ontspannen door middel van massagetechnieken. Bij de specifieke gelaatsbehandelingen wordt iedere keer een andere massage gebruikt naar behoefte van de klant. Men kan kiezen tussen een massage met warme kruidenstempels, of Aventurin edelstenen, of een zachte penselenmassage. Ook wordt bij de anti-age behandeling een deep tissue massage toegepast. Deze massage bevordert de werking en effecten van de producten.


Tevens gebruik ik een hoogfrequent apparaat bij verschillende behandelingen (iontoforese). Door middel van speciale golven worden werkstoffen veel dieper de huid ingebracht.